Том Тејлор

Брендот Том Тејлор е за сите оние кои се предизвикуваат секојдневно, но остануваат доследни на себе. За сите кои бараат и наоѓаат добри работи и страни на животот. За сите вас кои сте храбри и ги охрабрувате другите со вашата смела енергија. За сите вас кои не го гледате светот само црно-бело, туку секој ден додавате допир боја на виножитото

ЗА ТОМ ТЕЈЛОР БРЕНДОТ

Том Тејлор е бренд за моден животен стил. Основан, подигнат и лоциран во Хамбург, Германија. Правилата за опуштена и удобна облека се длабоко вкоренети во нашиот начин на размислување и се рефлектираат во нашите постапки на дневна основа. Поминавме долг пат од создавањето на првото парче облека на Том Тејлор во 1962 година. Визијата на Уве Шредер за модерен изглед со квалитетни производи и денес нѐ води, квалитетот и искреноста остануваат наши доблести.

 

ТОМ ТЕЈЛОР ПРОИЗВОДИ

Нашата понуда вклучува облека и модни додатоци од среден ценовен опсег и ги опфаќа сите возрасти од групата, од помлади до позрели. Нашите брендови се синоним за висококвалитетно искуство, поставување модни насоки и релаксиран поглед на животот. Живата и динамична средина во која работиме го изразува нашиот ентузијазам, оптимистички поглед на светот и подготвеност за нови предизвици.

Природните влакна како памук, волна и вискоза обезбедуваат квалитет и долготрајна удобност. Нашите материјали достигнуваат високи стандарди, кои можете да ги забележите и почувствувате. Том Тајлор постојано воведува иновации како што се рециклирани влакна, специјални завршетоци и спортски детали во сигурно удобна и прикладна облека.

ТОМ ТЕЛЈОР ЗА НЕГО И ЗА НЕА

Нашите производи се уникатни, а исто така е и нашиот однос со нашите клиенти. Том Тејлор прерасна во големо семејство на луѓе обединети со силна поврзаност и заеднички вредности.

 

ЛИЧНОСТ, ИЗГЛЕД И СТИЛ

Том Тајлор е создаден за вистински и лесни моменти. Во нашата понуда ќе најдете безвременски класици и модерни парчиња кои природно се надополнуваат - модерни, опуштени и софистицирани.

Кај нас ќе најдете сѐ што ви треба за совршена гардероба: фустани, кошули, џемпери, фармерки, панталони, преодни јакни, модни додатоци како што се паричници и чанти, чевли и друго.

Само една одлука е вистинска за вас: ТОМ ТЕЈЛОР! Жив и шарен како самиот живот. Нè поттикнува секогаш да бидеме најдобрата верзија од себе. Нашите Том Тејлор продавници нудат широк избор на облека за жени и мажи. Проверете сами и оживејте во квалитетни и колоритни модни комбинации.