Кариера

Работни позиции

  • Дали вашите пријатели континуирано ве прашуваат да им помогнете со шопинг за облека затоа што вие ги знаете најновите модни трендови? 
  • Дали би сакале да станете дел од приказната во компанија која размислува визионерски за светот на модата и нуди широк опсег на кариерни можности? 
  • Дали се препознавате во нашите вредности и верувате дека сте најдобрата личност за нашиот тим? 
Доколку одговоривте со ДА на сите прашања, доставете ни го вашето резиме и можеби ќе започнеме нова кариерна приказна со вас.

Можете да ни пишете без разлика дали во моментов имаме отворена позиција во која се пронаоѓате. Ќе ве вклучиме во листата на потенцијални кандидати за идните отворени работни места.

Дали сте подготвени?

КАЖЕТЕ ДА за нови предизвици и искуства!

Во моментов нема активни огласи за работа.

Продажба

Вредности