За нас

Податоци за Компанијата

Адреса

ТОМ ТАИЛОР д.о.о.е.л.

“Владимир Полежиновски 27-1“

1000 Скопје

Република Северна Mакедонија

Контакт е-адреса

info@tom-tailor.mk

Податоци

ЕМБС:

6959407

ЕДБ:

MK4080014545121

Контакт телефон:

38978484450

Кои сме ние

Ние сме ТОМ ТЕЈЛОР, трговско претпријатие со приближно 120 продавници и ја претставуваме Германската компанија “TOM TAILOR GmbH“, еден од најголемите модни малопродажни ланци во светот, на Македонскиот пазар. Нашиот асортиман вклучува облека и модни додатоци од средна ценовна категорија за сите возрасни групи - од најмлади до највозрасни. Нашиот бренд е синоним за искуство со врвен квалитет, поставување на модни насоки и опуштен поглед на животот. Живописната и динамична средина во која работиме го изразува нашиот ентузијазм, оптимистички поглед на светот и нашата подготвеност за нови предизвици.

Ние сме за

  • сите вие кои се предизвикувате самите себеси секојдневно, но сепак останувате доследни на себеси;
  • Сите кои сте во потрага и ги пронаоѓате добрите работи и страни на животот;
  • Сите оние кои се храбри и со својата енергија ги охрабрувате и останатите;
  • Оние кои на светот не гледаат црно-бело, туку додаваат допир боја на патот кон виножитото и оние кои земаат воздух со полна плуќа и нивната енергија е заразна.
  • Само една одлука е правилна за вас: ТОМ ТЕЈЛОР! Полни со живот и шаренолики како самиот живот. Охрабрување за нас да сме секогаш најдобрата верзија од себе!